Skigebied SKI centrum Brezovica Casa Mia

Informatie

K hotelu bezprostredne patrí SKI centrum Brezovica s vlastným zasnežovaním, čo umožňuje užívať si zimné športy aj pri nie najpriaznivejších snehových podmienkach. V zime okrem lyžovania, snowboardovania a sánkovačiek sa tiež môžete tešiť na tradičné psie záprahy ťahané typickým plemenom sibírsky husky. Požičovňa lyží sa nachádza priamo na svahu a poskytuje všetok servis a služby, ktoré môžete...

Meer lezen
Informatie

K hotelu bezprostredne patrí SKI centrum Brezovica s vlastným zasnežovaním, čo umožňuje užívať si zimné športy aj pri nie najpriaznivejších snehových podmienkach. V zime okrem lyžovania, snowboardovania a sánkovačiek sa tiež môžete tešiť na tradičné psie záprahy ťahané typickým plemenom sibírsky husky. Požičovňa lyží sa nachádza priamo na svahu a poskytuje všetok servis a služby, ktoré môžete potrebovať. Lyžiareň na odloženie Vašich lyží a lyžiarskych topánok sa nachádza priamo v hoteli. V zime, počas prevádzky lyžiarskeho vleku môžete využiť bufet priamo na svahu, alebo sa ohriať pri dobrom obede v našej reštaurácii, do ktorej je vchod priamo z kopca. Veríme, že sa nám do zimnej sezóny podarí dobudovať pre Vás wellness priamo na našom hoteli, ak nie, vieme pre Vás zabezpečiť wellness u susedov aby ste si mohli po lyžovačke oddýchnuť.

Zdroj: Úvodná stránka lyžiarskeho strediska www.hotelcasamia.sk/sk/ski-centrum

Neem contact met ons op

Oravský Háj Garden Hotel & Resort
Brezovica 370, 02801 Brezovica
+421 43 5309401
+421 43 530 94 01
http://www.hotelcasamia.sk
Verloting
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, sneeuw & weer

Ski, sneeuw & weer

Ski, sneeuw & weer
Uitgebreide informatie over alle skigebieden in Europa. Pistekaarten, sneeuwhoogtes, webcams en meer garanderen maximaal plezier op de piste.
Ski, sneeuw & weer

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief informeert je over aantrekkelijke vakantieaanbiedingen, evenementen, wedstrijden en nog veel meer.
Abonneer je op de nieuwsbrief
Bedankt voor uw registratie

Uw e-mailadres is toegevoegd aan de mailinglijst.

Populairste skigebieden