Skigebied Zdobnice

Logo Zdobnice
Logo Zdobnice

Informatie

Lyžařské středisko Zdobnice se nachází v obci Zdobnice, která leží v Orlických horách 16km od Rychnova nad Kněžnou. Areál nabízí celkem čtyři sjezdovky a tři lyžařské vleky. Středisko je vybaveno moderním bezkontaktním odbavovacím zařízením zajišťující plynulou a rychlou přepravu. Vvyznavačům adrenalinu nabízíme malý snowpark. Na hlavní sjezdovce je pravidelně pořádáno večerní lyžování...

Meer lezen
Informatie

Lyžařské středisko Zdobnice se nachází v obci Zdobnice, která leží v Orlických horách 16km od Rychnova nad Kněžnou. Areál nabízí celkem čtyři sjezdovky a tři lyžařské vleky. Středisko je vybaveno moderním bezkontaktním odbavovacím zařízením zajišťující plynulou a rychlou přepravu. Vvyznavačům adrenalinu nabízíme malý snowpark. Na hlavní sjezdovce je pravidelně pořádáno večerní lyžování. Dostatek sněhu po celou sezónu zajišťuje výkonný systém umělého zasněžování, který pokrývá 60 % sjezdových tratí. Samozřejmostí je půjčovna a servis lyží, lyžařská škola, školka s vlastním provazovým vlekem, provazový vlek pro veřejnost, dětský koutek, občerstvení a bezplatné parkoviště přímo pod sjezdovkou. Sjezdové tratě jsou denně upravovány.

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.skizdobnice.cz/

Innovaties

Měřená slalomová trať.

Verloting
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, sneeuw & weer

Ski, sneeuw & weer

Ski, sneeuw & weer
Uitgebreide informatie over alle skigebieden in Europa. Pistekaarten, sneeuwhoogtes, webcams en meer garanderen maximaal plezier op de piste.
Ski, sneeuw & weer

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief informeert je over aantrekkelijke vakantieaanbiedingen, evenementen, wedstrijden en nog veel meer.
Abonneer je op de nieuwsbrief
Bedankt voor uw registratie

Uw e-mailadres is toegevoegd aan de mailinglijst.

Populairste skigebieden